La Reina del Pop

La Reina del Pop

La Reina del Pop es el grupo tributo nº1 a La Oreja de Van Gogh

LA REINA DEL POP tribut a La Oreja de Van Gogh et farà reviure les melodies que t'han acompanyat tants anys d'aquest grup mític i encara actual del pop espanyol, primer amb la veu dolça d'Amaia Montero i després amb el so més actual de Leire Martínez, perquè aquest tribut a La Oreja de Van Gogh reuneix a la nostra cantant les dues veus de la mítica banda basca.

Una ocasió per escoltar les dues èpoques de La Oreja en un sol concert. Amb els seus sis músics aquest tribut reprodueix fidelment tots els detalls de les complexes produccions dels discos i els directes de LODVG.

Les melodies suaus amb veu de vellut, els canvis de ritme que converteixen una balada en una cançó que fa ballar estadis, els jocs de veus que serveixen de matalàs a les lletres d'amor, desamor i tendresa.

Tot això en un directe potent, rocker i que desborda energia a cada cançó.

Tots tenim una cançó de la Oreja de Van Gogh que ens trasllada a aquest estiu passat, a aquest amor d'uns dies, a les nits a la platja.

El nostre tribut a la Oreja de Van Gogh et portarà de la mà a recordar aquells moments de la teva vida ia gaudir-ne de nou en una nit de ritme i cançons precioses.

Només hauràs de tancar els ulls per traslladar-te a un escenari on Amaia i Leire estiguin cantant juntes, una cosa difícil si no impossible de veure a la realitat.

Totes les sessions de La Reina del Pop