Hotel Cochambre

Hotel Cochambre

Teníamos un Hotel y nos lo Quitarón!!

Hotel Cochambre, un conserge i quatre botons que, per sobreviure, interpreten les cançons de les estrelles que un dia es van allotjar al seu desnonat hotel

Els Jardins de Carbó Negre acullen una actuació especial de Hotel Cochambre, organitzada per Summer Sundays By Gotham. Coneguts per les seves versions plenes d'energia i el seu estil inconfusible, Hotel Cochambre promet oferir una nit inoblidable de música i diversió.
L'esdeveniment començarà a les 21:00h, oferint als assistents l'oportunitat de gaudir d'un entorn immillorable mentre escolten els grans èxits interpretats per aquesta banda carismàtica. Amb un repertori que abasta diverses dècades i gèneres, Hotel Cochambre és capaç de connectar amb públics de totes les edats, fent que cada actuació sigui una experiència única. Els Jardins de Carbó Negre, proporcionaran el marc perfecte per a aquest esdeveniment. Aquesta actuació forma part de la sèrie d'esdeveniments Summer Sundays By Gotham, que busca oferir experiències memorables durant els mesos d'estiu. No et perdis aquesta oportunitat de veure Hotel Cochambre en un dels escenaris més bonics de la ciutat. Serà una nit plena de bona música, rialles i moments inoblidables.

Totes les sessions de Hotel Cochambre